Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Smålands Skyttesportförbund


Alla zon-finalresultat hittas nu i tävlingskalendern, klicka på nyheter så hittar du länkar till resultaten och dokument med lista på kvalificerade skyttar till SmDistriktsfinal i Gullabo 11 januari GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
 

Kom till skott

(2019-11-29 17:14)
Dragning av priser i Skyttesportappens Kom till skott-tävling är nu genomförd med flera priser till Småland.
 
Nu är finns möjligheten att anmäla sig till information inför besiktning av skjutbana. Nytt för i år - polisens vapenhandläggare på plats att informera om föreningsintyg, skytteborgen samt regler kring förvaring och utlåning av föreningsintyg.
 

Programmet Shooter

(2019-11-25 21:30)
Programmet Shooter används av en del föreningar som inte har program från sina leverantörer av elektroniska tavlor för att administrera tävlingar, både att göra skjutlag och resultatlistor.
 

Utbildningsdag i Älmhult

(2019-11-18 21:41)
Söndag 17 november samlades 10 föreningsaktiva ledare/veteranskyttar för en utbildningsdag med fokus på träningspass för stående skyttar. Utbildare, Leif-Steinar Rolland. Dagen genomsyrades av stort engagemang och många glada skratt.
 
Nu kan ni hitta första omgången av Fyramanna och Veteranserien som pågår i Kalmar Norra. Klicka på nyheten och dyk in på Kalmar Norras resultatsida.
 
Sammanställningen från Sm. Gevärssektion över mästerskapen för Smålands del.
 
BERGA USKF får sin tredje inteckning i VP I genom sin seger. En tajt strid där Nässjö blott 1,2p efter, tog Silvermedalj. Båda lagen kvalificerade till 2020 års final. Brons till Gullabo och en fjärdeplats till Figeholm. Läs mer i arr.nyhet.
 
Guld för sittande veteran distriktslag med Annika, Jill och Sören samt silver till stående distriktslag veteran med Mikael, Annika och Kattis. En fjärdeplats för Mikale i finalen.
 
I april 2018 skjuts Smålandsseriernas final i Anderstorp.
 
Stort grattis till guldmedaljörerna i Berga som segrade och fick sin andra inteckning i VP. Förutom det, är Berga och silvermedaljören Söraby direktkvalificerad till 2018 års final.
 
Fjolårets segrare Anderstorp fick ge vika för Berga som segrade och Figeholm som blev silvermedaljörer och därmed direktkvalificerade till 2017 års final.
 
Anderstrop tog första inteckningen i VP för Smålandsseriernas final och tillsammans med Figeholm som blev silvermedaljörer är föreningarna direktkvalificerade för finalen 2016.
 
Finalen bygger på de sedan lång tid tillbaka välorganiserade zonserier som har sina etablerade regler. Nu kopplar vi samman zoner till en gemensam final för Småland. Läs mer om hur lag kvalificerar sig samt förutsättningar och regler i finalen.
 

Smålandsserien 2013-2014

(2013-09-08 08:30)
Smålandsserien upplaga 1.
 

  

Postadress:
Alvesta SF - Skyttesport
Mikael Svensson, Gitarrvägen 34B
34233 Alvesta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: alvestasf@hotmail.com

Se all info