Hoppa till sidans innehåll

Tomteträffen och höstavslutning

11 DEC 2019 19:34
Tomteträffen, fika och prisutdelning avslutade höstens luftgevärsskytte inom föreningen. På tisdag 17/12 är det arbetsdag och sen startar vårsäsongen tisdag 7/1.
  • Uppdaterad: 11 DEC 2019 19:34

Klubbtävlingen Tomteträffen avslutade i vanlig ordning luftgevärssäsongen. I samband med prisutdelningen fördelades även priser till fullföljande i höstens veckotävling samt märken och diplom till de skyttar som deltog i föreningsomgången av Skyttiaden.

Resultat i veckotävlingen och Skyttiaden finns publicerade i tidigare nyheter.

Årets Tomteträff gick ut på att komma så nära resultatet 155,5 som möjligt. Därtill skulle en papptavla med glöggflaskor avverkas som bonus. Oscar Flystam avgick med segern, medan Anders Lindström tog hem föräldraklassen.

Arbetskväll

För de vuxna är säsongen inte helt över. På tisdag 17/12 samlas vi för arbetsdag, då väggen i skyttehallen ska målas samtidigt som tavlorna ska packas för den årliga utflykten till Swedish Cup i trettonhelgen.

Omstart 7 januari

Tavlorna kommer tillbaka måndagen 6/1 för uppmontering och därefter river vi igång vårsäsongen tisdag och onsdag 7-8 januari. På lördagen 11/1 väntar Smålandsfinalen i Skyttiaden för några skyttar, och därefter laddar vi om för vår egna Discokula lördagen 18/1.

God Jul och Gott Nytt År!

Skribent: Mikael Svensson

  

Postadress:
Alvesta SF - Skyttesport
Mikael Svensson, Gitarrvägen 34B
34233 Alvesta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info